MEDIUM MARIKA - Medium Marika Jalil
Medium Marika  -  Sittningar  Seans  Husrening  Tarot  Kurser
Marika Jalil  -  är certifierat medium från Akademin utbildad av Vendela Cederbholm , Lottie Wahlin och Birgitta Tholander.
" Redan som liten flicka såg jag och kände på mig saker i tid och otid och trodde att alla hade samma förmåga som jag själv "

I tonåren började jag dock förstå, att alla inte 
hade samma upplevelser som jag om hur världen var beskaffad. Vid 17-års ålder hade jag en utom kroppslig upplevelse i samband med en olycka. Detta har gjort mig extra känslig och mottaglig för min omgivning och öppnat mina sinnen för kontakt med andliga guider och hjälpare.
Som medium kan jag ej själv styra vem eller vilka som kommer att ta kontakt under en privatsittning eller seans. Jag fungerar endast som en länk mellan andevärlden och dig som klient.Efter förmedlande av budskap finns plats för frågor. Jag har tystnadsplikt.

Jag är även verksam som Homeopat och hälsorådgivare. Har tidigare bott i Sydostasien och på Cuba och är insatt i olika typer av shamanism som utövas där.
                                                   * * * * * * * *

Seans med andevärlden hemma hos dig!
SEANS 
hemma hos dig! 
Samla ihop några vänner i hemmiljö och upplev en trevlig stund tillsammans med  andevärlden.

Jag kommer hem till dig tillsammans med en kollega och ordnar en trevlig eftermiddag /kväll för dig och dina vänner. 
Vi bjuder in andevärlden till  seans och förmedlar budskap från nära och kära i från den andliga dimensionen. Seansen håller på ca 1 tim.